relaties,  top berichten

kun je leven met een narcist in een liefdesrelatie?


Wat is ware liefde?

Echte liefde is in een relatie geven en nemen,, elkaar lief hebben, respecteren wat de ander doet, vrij laten in elkaars keuze. Elkaar ondersteunen waar nodig is. Elkaar in de ogen kijken en weten wat de ander nodig heeft. Goede en het slechte van elkaar kunnen accepteren. Afstemmen op elkaar. Het echt houden van elkaar, leren van elkaars fouten. Elkaar niet afkraken, maar juist helpen. Een zijn met elkaar, verbonden zijn met elkaar, en aanvullen waar nodig is. Bij ieder persoon zit eigen liefde in, maar niet iedere persoon kent liefde voor elkaar. Dat is de
narcistische doelgroep. Inlevingsvermogen hebben voor elkaar. Maar geen verwijten maken. Houden van is belangrijk in een relatie. Zonder deze liefde wordt een relatie niets en zal deze eindigen.

Wat is narcistische liefde

Narcisten in de liefde is een narcist die alleen niet geeft en neemt. De narcist kraakt alles af, wat jij doet. Jij maakt immers toch fouten niet andersom. Echte liefde met een narcist bestaat niet. En kan ook niet bestaan. Een narcist zal nooit empathie vertonen voor de ander. Een narcist
kent geen onvoorwaardelijke liefde, alleen maar voorwaardelijke liefde, de liefde voor zichzelf is het allerbelangrijkste. Maar dat zien ze niet. Hij heeft controle over zichzelf, en macht over jou. Jij mag doen wat hij zegt, niet andersom. Jij mag je totaal opofferen voor zijn gedrag. Het gedrag van de narcist zal naar mate de relatie langer duurt erger worden. Ga bij de narcist
vandaan. Kies voor je eigen geluk, het is jou leven, en niet het leven van de narcist, die jou totaal in de macht heeft. Ze blijven in het machtspel. Ze zullen je totaal kapot maken. Kies voor je eigen vrijheid.

Wat gaat de narcist doen om jou voor zichzelf te hebben?

Hij gooit alle charmes in de strijd om jou voor zichzelf te hebben. Kadootjes geven, lieve berichtjes sturen, extra lief zijn. Je wordt smoorverliefd op hem. En hij heeft jou volledig in de macht. Het noodlot slaat toe, langzaam aan lijkt het erop dat jij dingen niet goed doet, en naar de narcist gaat luisteren. Immers maakt de narcist geen fouten. Alles hebben ze voor jou laten schieten. Als ze niet van zichzelf kunnen houden, houden ze ook niet van een ander.

De essentie van de liefde

Ware liefde nodigt je uit om naar waarheid te leven, en om uniek te zijn. Door je bewust te zijn van je essentie van liefde, kun je voor altijd breken met de onwetendheid en de illusie van de nepliefde doorzien. Iedereen die echt van je houdt zal je vrijheid verlenen om compleet jezelf te zijn. Dit is hoe je kunt weten dat het echte liefde is. In de essentie is ware liefde verbonden met de vrijheid om te zijn wie je werkelijk bent. De invloed van de narcist zal dit niet de werkelijkheid worden. En je vrijheid wordt hierdoor ontnomen.

Nieuwe liefde

Denk je klaar te zijn voor de nieuwe liefde? Ga op je gevoel af, of deze persoon de ware voor jou is. Blijf positief, met positiviteit trek je de juiste liefde aan die bij jou past. Besef dat niet iedereen een narcist is. Er zijn genoeg mensen die wel empathie hebben, en liefde voor de andere heeft. Hou van jezelf en ik weet zeker dat je de juiste personen aantrekt. Ga aan de liefde beginnen als jij eraan toe bent, en goed in je vel steekt. Jij er 100% klaar voor bent. Ergens op de wereld loopt jou zielsverwant rond, jou maatje die jou in alles steunt en jou begrijpt als geen ander.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *