Over mij

persoonlijke gegevens

over mij

Mijn naam is Trudi Meijer, ik help mensen met negatieve ervaringen hebben met een narcistische partner, vader, moeder, broer, zus, buurvrouw, buurman, collega, of wie dan ook. Ook help ik mensen die te maken hebben met een depressie of stress klachten. Om jou leven weer op de rit te krijgen. Dat doe ik met heel veel plezier.

"Ik kan mij nu op een positieve manier inzetten met het helpen van andere mensen. Ik ben ervaringsdeskundige op dit gebied."

Ik heb te maken gehad met depressieve klachten. Maar ook te maken gehad met een narcist. Nu ik daar ben uitgekomen, kan ik mij daar voor de volle 100% voor inzetten. Om andere mensen verder te helpen. Het is een les geweest om verder te kunnen met mijn leven. Het heeft mij kennis gegeven en vele waardevolle inzichten die ik nu kan gebruiken om andere mensen te helpen.

Die inzichten die ik heb verkregen hebben bij gedragen om het roer om te gooien. Dit heb ik in een training gegoten. Dat zal jou in staat stellen om in korte tijd grote stappen te zetten. Met technieken als acces bars class, meditatie, visualisatie, wandelen en nog veel meer geef ik jou de rust die je hard nodig hebt.

"Met technieken als acces bars class, meditaties, visualisaties, wandelen en nog veel meer geef ik jou de rust die je hard nodig hebt.Je staat er niet alleen voor."

Je staat er niet alleen voor. Ik ga je helpen, ook als je het even niet ziet zitten, en diep in de put zit. Ik help jou om hier zo snel mogelijk weer uit te komen. Samen gaan we ervoor zorgen dat je snel weer op het juiste pad komt.

Ik ben mijn leven weer opnieuw gaan opbouwen, ik heb het roer flink omgegooid. Hiermee heb ik een mooi eindresultaat geboekt, ik maak nu veel meer keuzes die ik zelf fijn vind, zonder dat ik me afvraag wat een ander ervan vindt. Ik ben veel meer dingen gaan doen die mij energie geven, zoals creatief bezig zijn, en mooie reizen maken. Daar haal ik voldoening uit. Ik ervaar nu veel meer kalmte, rust en ontspanning dan dat ik ooit had. Mijn leven ziet er nu heel anders uit. Daar ben ik nu enorm dankbaar voor!