Training

training “stevig in je schoenen, vol zelfvertrouwen”

Wil jij weer de baas zijn over je eigen leven ?

Zit je met je handen in je haar, van hoe moet ik nu verder, je denkt het gaat mij nooit lukken. Ik kan het niet. Ik blijf maar hangen in dat stukje, wat depressie heet. Het piekeren wordt er niet minder om. Alleen maar meer. Geen goede professionele hulp meer kunt vinden. Niet weten waar je het kunt zoeken. Narcistische hulp is dan zeer belangrijk, een luisterend oor, kan al wonderen doen. Weet dat je niet alleen ervoor staat. En als ervaringsdeskundige kan ik veel voor je betekenen.

Je komt niet uit de vicieuze cirkel, je draait. Je draait erom heen, maar weet niet hoe je eruit kunt komen. Hoe zou het zijn voor jou om definitief af te zijn van jou negatieve verleden. En jou zelf liefde weer terug te vinden. Je mag van jezelf houden. Zodat jij de controle over je leven weer mag hebben. Je doelen weer mag gaan bereiken die jij wilt, zonder dat de narcist het voor jou bepaald. Zo krijg jij weer heldere inzichten.

“Ontdek hoe jij de controle over je leven

weer in eigen handen kan nemen

en hoe je je definitief vrij kunt voelen”

Herken je dit ?

 • Heb je over narcisme gelezen of gehoord en denk je dat jouw partner een narcist is ?
 • Ben je in de war en vraag jij je af of dat wel klopt ?
 • Vind je het moeilijk om mensen te vertrouwen ?
 • Kamp je met boosheidschaamte of een schuldgevoel omdat je de narcist zo lang zijn gang hebt laten gaan ?
 • Ben je bang dat de situatie zich herhaalt ?
 • Leef je in een roes en heb je het gevoel dat je aan het overleven bent ?
 • Heb je een psycholoog gesproken, maar voel jij je nog steeds onbegrepen ?

meer rust in je hoofd en lichaam door middel van Access Bars

Acces bars zijn 32 drukpunten op het hoofd, dit zijn energiebanen die in  verbinding staan met de punten. Hierdoor kun je je volledig ontspannen. Door deze methode verdwijnen de blokkades en zul je merken dat jij je steeds vrijer gaat voelen in je mentale denkwijze.

Bars worden ook wel drukpunten genoemd. In deze energiebanen liggen al je gedachten, overtuigingen en emoties opgeslagen. Deze drukpunten staan voor o.a. hetlichaam, creativiteit, geld controle, communicatie, vreugde, verdriet en dankbaarheid.

Wat doe ik!Je ligt op de behandelingstafel, daar waar jij volledig mag gaan ontspannen. Door het zachtjes aanraken van deze punten ontlaadt je alle informatie die daar is opgeslagen. In principe de harde schijf in je hoofd. Dit zorgt ervoor dat je het leven mag gaan leven, wat jij voor ogen hebt. Je kan tijdens zo’n sessie jezelf volledig overgeven, en genieten van een massage. Het kan zo zijn dat je in slaap valt. Dat is geen schande, maar juist een overgave tot ontspanning.

Waarom juist voor “slachtoffers” van narcisme?Ik geef deze sessie niet voor niets, “slachtoffers” van narcisme hebben veel meegemaakt. Zijn angstig, verdrietig, vermoeid. Daarom is deze methode juist geschikt om van al hun diepliggende overtuigingen los te komen. Fijner slapen, depressie, burn out, betere concentratie, stress vermindering, betere en nieuwe relaties, en een betere relatie met jezelf. De kans is zeer groot dat je na een bars sessie een grote overspannenheid voelt.

Wanneer je met mij gaat werken dan…

 • zorg ik ervoor dat je zowel mentaal als fysiek meer rust krijgt in je leven
 • zul je vanuit die rust veel bewuster kunnen terugkijken naar jouw leven en makkelijker kunnen zien wat er anders kan of moet
 • zal het makkelijker worden om voortaan je eigen keuzes te maken
 • leef je niet meer binnenstebuiten maar is er eerst tijd en ruimte voor jou, daarna pas voor de ander
 • zul je in staat zijn om de impact van narcistisch gedrag te minimaliseren
 • zal het makkelijker zijn om na een periode van rust weer een nieuwe vertrouwensband om te bouwen

Wat gaan we doen ?

Instance 1

in een keer

€ 750

de snelste weg naar meer vrijheid en vertrouwen

 • 5 access bars sessies van 1,5 uur, waarvan de eerste sessie 2 uren duurt.
 • 2 wandelcoach sessies van 1 uur in een bosrijke omgeving
termijnen

€ 255

in 3 termijnen

de snelste weg naar meer vrijheid en vertrouwen

 • 5 access bars sessies van 1,5 uur, waarvan de eerste sessie 2 uren duurt.
 • 2 wandelcoach sessies van 1 uur in een bosrijke omgeving

reserveer je plek !

NaamE-mailadresBericht reserveer je plek !MIJN NAAM IS…Trudi Meijer

Ik ben jarenlang geconfronteerd met narcistisch gedrag. Access Bars was voor mij de oplossing. Ik merkte dat ik rust kreeg in mijn leven en ging meer over dingen nadenken. Ik veranderde van een vrouw met weinig zelfvertrouwen in een zelfverzekerde vrouw. Tegenwoordig kan ik doen wat ik leuk vind en wat bij me past. Het geeft me vrijheid om te doen met mijn leven wat ik ermee wil. Wat bij mij past en waar mijn passie ligt. Het lijkt me geweldig om ook jou te helpen om op een andere manier om te gaan met narcistisch gedrag. Liefde voor jezelf is zo ontzettend belangrijk. Om zelfvertrouwen te hebben in om in vrijheid te leven.